Damfakta.se

Damfakta.se är ett företag som startade 2015 av en handfull damer för att de ville förbättra tillvaron för svenska kvinnor. Så att dessa kvinnor ska på ett enkelt sätt må bra och få information på ett lätt sätt. Damerna kommer från olika bakgrunder och har många års erfarenheter inom många områden som bland annat media, litteratur, tidningar men även att ha arbetat med människor ur olika samhällsklasser och åldrar.


Visionen är att var och en ska kunna ta hand om sig på allra bästa sätt utan att vara beroende av någon annan.
Fördelen med Damfakta.se är att du kan hitta allt mellan himmel och jord som du kan vara nyfiken på och kanske rent av vill prova på.
Miljöarbetet säger sig självt att vi bara finns på internet för att spara träd som skövlas för att bli papper. Vilket även speglas i våra fakta.
Kvalitét är a och o! Vi står bakom all fakta vi publicerar. För det är bättre att ha kvalitét än kvantitet.

Kontakta oss!

Om du har tips, idéer, önskemål, frågor eller saknar något som du vill att vi ska skriva om och ta upp på vår hemsida Damfakta.se.

Här hittar du oss!

Besöksadress:
Faktagatan 25
12345 Faktaholm

Öppettider:
Mån-fre
9.00–16.00

Telefonnummer:
0123 – 456789

Mailadress:

info@damfakta.se

Jobba

Jobba med oss:

Vad kan vi erbjuda dig!

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra en skillnad för kvinnor i alla åldrar. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende, här på Damfakta.se får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.  I slutändan inspirera andra.

Lediga jobb:

  • Skribent till vår skönhetssida
  • Skribent till vår Hälsa sida

Känner du dig inspirerad och vill jobba för oss och ge din prägel på Damfakta.se så kontakta oss med en spontanansökan på vår mail nedan.

Ansökan ska innehålla ett personligt brev där du berättar lite om dig själv plus vad du kan bidra med till Damfakta.se. Du skickar även med en cv där vi kan få se hur din bakgrund och vilken erfarenhet du här.
Välkommen och lycka till!
Skicka ansökan till:

jobb@damfakta.se